Arbor Media B.V. en MVI Engineering B.V. intensiveren samenwerking

Persbericht

Arbor Media B.V. en MVI Engineering B.V. intensiveren samenwerking

Sinds de zomer van 2016, werken Arbor Media B.V. en MVI Engineering B.V. samen aan het Cmeets product. In deze periode heeft Arbor Media het Cmeets product gepromoot en verkocht als een Arbor Media product, terwijl MVI Engineering het – op het eerste oog identieke – MVI product bleef verkopen. Dit bleek in enkele gevallen tot verwarring in de markt te leiden.

Dit is dan ook de reden dat MVI Engineering en Arbor Media gezamenlijk besloten hebben om deze verwarring te stoppen en de verkoop en marketing als één product voort te zetten, namelijk Cmeets. Per 1 juli 2018 zal het product Cmeets enkel gedistribueerd en verkocht worden door Arbor Media B.V.

“Dit is een stap die we zorgvuldig hebben overwogen”, zegt Michiel van Ingen, CEO van MVI Engineering B.V. “Het stelt MVI in staat zich te concentreren op de groei die we ervaren op het gebied van R&D. Het zal ons in staat stellen om slimme softwareoplossingen te blijven ontwikkelen en onze leidende positie op de markt te behouden”.

“We zijn blij dat we samen tot dit besluit zijn gekomen”, zegt Ron Smits, CEO van Arbor Media B.V. “Cmeets is een completer product dan het oorspronkelijke MVI product. Klanten zullen hier alleen maar van profiteren. Tegelijkertijd verheugen wij ons dat Michiel en zijn team zich kunnen focussen op het maken van fantastische geavanceerde software”.

Cmeets is een gebruiksvriendelijke alles-in-één-oplossing voor het audiovisueel voorbereiden, beheren en opnemen/streamen van vergaderingen. Het is de nr. 1 oplossing voor gemeenteraden, provincies en parlementen over de hele wereld.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Arthur Brockhoff, CSO bij Arbor Media op telefoonnummer 0314 399 055.

Back to overview

Our colleagues

Bianca de Haas
Bianca de Haas Communications Support

References